vervolg-paginaslider4 Hoofdslider-208-rally-vervolg vervolg-paginaslider2 Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

MPV 1aEen nadere beschouwing op de Salon van Genève leert dat de Peugeot Traveller en Citroën Spacetourer meer weg hebben van geweldig ruime MPV's dan van de personenbussen die zij in werkelijkheid zijn.

Maar ja, om dit duo nu busjes te noemen…?
Strikt genomen is een voertuig waarmee acht à negen personen zich in alle comfort kunnen verplaatsen een bus. Maar als het geen heel grote bus is (van het type dat de NS inzet als er treinen zijn uitgevallen), moeten we van een busje spreken. Doe dat echter niet in het bijzijn van de toekomstige eigenaars van een Citroën Spacetourer of Peugeot Traveller. Daarvoor is het nieuwe Franse duo namelijk veel te mooi en aantrekkelijk.

MPV 2a

Prima vertrekpunt
De Traveller en Spacetourer zijn de opvolgers van de personen-uitvoeringen van de Peugeot Expert en Citroën Jumpy. Er zijn niet voor niets nieuwe namen gekozen, want de sprong voorwaarts die het duo op het gebied van uitstraling én technisch raffinement heeft gemaakt, is reusachtig. Om te beginnen staan beide modellen op PSA's hypermoderne EMP2-platform, dat ook als basis geldt voor de succesvolle Peugeot 308 en Citroën C4 Picasso. Personenwagens dus, wat een prima vertrekpunt is voor een auto die, als personenvervoerder, in de eerste comfortabel moet zijn.

MPV 3a

Zeer zuinig
De motoren sluiten aan bij de moderne basis; het gaat om zeer zuinige BlueHDi-diesels met Euro6-label. Ze hebben een inhoud van 1,6 en 2,0 liter en vermogens van 95, 115, 150 en zelfs 180 pk. Er is keuze uit handgeschakelde, geautomatiseerde en geheel automatische transmissies. Als gemiddeld brandstofverbruik mogen we 5,4 l/100km aanhouden, terwijl de gemiddelde uitstoot 140 g/km bedraagt. De aankleding en uitrusting bieden ongekend veel variatiemogelijkheden; van aangenaam compleet tot zeer luxueus.

MPV 4a

Drie lengtes
Er komen maar liefst drie wagenlengtes beschikbaar, van 4,60 tot 5,30 meter. De kortste versie biedt al plaats aan negen inzittenden of - bij verwijderde zittingen - een laadvolume van maar liefst 3,6 kuub. In de langste versie kan tot maar liefst 4,9 kubieke meter worden ingeladen. De hoogte blijft beperkt tot 1,90 meter, waardoor de auto's zonder schade van de meeste parkeergarages gebruik kunnen maken. Nieuw zijn de 'hands-free' schuifdeuren en een openslaande achterruit in de achterklep; voor de bestuurder is er onder meer een head-up display en een navigatiesysteem met stembediening. Verder zijn alle mogelijke actuele veiligheidsvoorzieningen aanwezig, zoals Active Safety Brake en automatisch dimmende verlichting. Bij EuroNCAP hebben de auto's meteen al de topscore van vijf sterren veiliggesteld!

 MPV 5a

 

Actueel

Aangesloten bij:

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk

find us on facebook

trekhaakcentrum


autobedrijf stegeman

Holterweg 128, 7434 PB, Lettele
Tel: 0570-541262

info@autobedrijfstegeman.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook  icon-googleplus  icon-linkedin

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt