vervolg-paginaslider4 Hoofdslider-208-rally-vervolg vervolg-paginaslider2 Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

23 05 2017 1a Het weer helpt dezer dagen volop mee om bij iedereen zomerse gevoelens los te weken. Voor wie dat nog niet geldt, of nóg vrolijker wil worden, hebben we enkele leuke klassieke Peugeots verzameld die de zomer komen brengen.

23 05 2017 2a

Hoewel de auto’s van Peugeot bij PCA ons dagelijks werk betekenen, gaan we bij het horen van die mooie naam in gedachten soms alvast naar Franse vakantieoorden. Waar het leven goed is en de dagen eindeloos. Dan denken we bijvoorbeeld aan de dromerige omgeving waar de rode 404 Cabriolet staat. Een ware schoonheid, geïntroduceerd in 1961 en een parel in het Peugeot-gamma van toen. De vlotte Peugeot 104 hierboven belooft vooral zomerse waterpret: laat dat bootje maar snel te water, mevrouw!

23 05 2017 3

Elegante 403
Een uitstapje naar de jaren vijftig, toen het kennelijk nog heel erg rustig was in hartje Parijs. Of zou Peugeot dit plein even hebben afgezet om deze sfeervolle foto van de 403 (gebouwd vanaf 1955) te kunnen maken? Dit was het eerste ontwerp van het Italiaanse Pininfarina voor Peugeot, met een elegantie die je destijds maar zelden zag. De auto past fraai bij het bouwwerk op de achtergrond, dat nog dagelijks monden van toeristen doet openvallen. Jammer alleen dat de beveiliging ter plaatse tegenwoordig zo streng moet zijn.

23 05 2017 4a

Innovatieve 204
Zie die kleurrijk geklede jongelui eens weldadig ontspannen in het zomers-groene gras. Ze zijn ongetwijfeld net monter uit die prachtige Peugeot 204 (op de markt gekomen in 1965) gestapt. Het was de eerste van een lange reeks voorwielaangedreven Peugeots, met de motor en transmissie samengebouwd dwars voorin en zeeën van ruimte in het interieur. De lange wielbasis en de soepele vering droegen bij aan voortreffelijke rijeigenschappen en hoogstaand comfort.

23 05 2017 5a

Snelle 205
We eindigen - gemeten in tijd - iets dichter bij huis met het grote succesnummer van Peugeot uit de jaren tachtig: de 205. Een auto met een iconische status, vooral in de pijlsnelle GTI-uitvoering. Nog specialer is de hier afgebeelde CTI, de cabriolet-versie, die met 115 pk in de zeer lichte koets van de 205 een dakloos bommetje maakte. Hoewel wat jeugdiger dan de andere Peugeots in dit verhaal, is dit inmiddels een zeldzame klassieker. Een fijn maatje om samen mee van een zonsondergang te genieten.

Nu we het toch over de zomer hebben: uw PCA Dealer controleert uw auto met plezier voordat u ermee op reis gaat. Zeer aan te bevelen, omdat het narigheid onderweg kan voorkomen. Goeie reis!
Klik hier voor het overzicht met alle Nederlandse PCA Dealers.

Actueel

Aangesloten bij:

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk

find us on facebook

trekhaakcentrum


autobedrijf stegeman

Holterweg 128, 7434 PB, Lettele
Tel: 0570-541262

info@autobedrijfstegeman.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook  icon-googleplus  icon-linkedin

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt