vervolg-paginaslider4 Hoofdslider-208-rally-vervolg vervolg-paginaslider2 Hoofdslider-Peugeot-3008-vervolg Hoofdslider-C3-nieuw-vervolg

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Dakar-1Peugeot laat z'n leeuw harder brullen dan ooit, zo blijkt uit de samenstelling van het 'Dream Team' voor de komende Dakar-rally. Er komen uitsluitend meervoudig kampioenen aan het stuur van de ingrijpend vernieuwde Peugeot's 2008DKR. Onder hen: Sébastien Loeb, de meest succesvolle rallyrijder aller tijden.

 

Geef monsieur Loeb een stuur in handen en hij brengt de auto die aan dat stuur vastzit subiet winnend over de finish. De man is negenmaal wereldkampioen rally's, recordhouder op de vermaarde Pikes Peak heuvelklim en maakt momenteel met Citroën furore in het WTCC, het internationale toerwagenkampioenschap. Nu voegt hij zich bij het sterrenteam dat Peugeot heeft samengesteld om de legendarische Dakar-rally mee te winnen.

Opwarmertje
Als opwarmertje voor het grote evenement in Argentinië en Bolivia, rijdt het 2008DKR-team van Peugeot begin oktober eerst nog de Rally van Marokko. Sébastien Loeb komt dan uit als teamgenoot van een andere rally-legende, Carlos Sainz. Dat wordt een speciaal moment voor Loeb, omdat hij ook ten tijde van zijn eerste rallykampioenschap in 2003 teammaatje van Sainz was. De ervaren Spanjaard zou kort na afloop van dat seizoen zijn actieve rally-carrière beëindigen.

Indrukwekkende namen
Voor de Dakar-rally heeft Team Peugeot Total verder Stéphane Peterhansel en Cyril Despres kunnen vastleggen. Dit zijn indrukwekkende namen, die voor een fabelachtige staat van dienst in de 'Dakar' staan; Peterhansel won het evenement niet minder dan elf keer, terwijl Despres in het klassement van de motoren maar liefst vijfmaal als eerste over de finish kwam. Kortom, dit zijn kerels die als geen ander weten wat hen in de Dakar-rally te wachten staat.

Nieuwe 2008DKR
Het wapen waarmee Loeb en de zijnen de loodzware parcoursen in Marokko en Zuid-Amerika gaan bedwingen, is de vernieuwde Peugeot 2008DKR. De speciale rallywagen lijkt nog wel op de auto van vorig jaar, maar is langer, breder, lager en nog krachtiger gemaakt. Dankzij de langere wielbasis zal de nieuwe 2008DKR beter in staat zijn om over zandpistes, door rivierbeddingen en over rotsblokken te klauteren. De nieuwe carrosserie is in aërodynamisch opzicht aangepast; op snelheid levert deze meer druk op de voor- en achterwielen. Aan snelheid zal het de 2008DKR trouwens niet ontbreken: hij wordt aangedreven door een dikke 3,0-liter V6 twin-turbodiesel. Kan bijna niet missen: de vroegere zeges van de 205 en 405 Turbo 16 zullen door de nieuw 2008DKR vast en zeker worden herhaald.

Zie ook het 'trailerfilmpje' mbt het samenstellen van Peugeots 'Total Dream Team' & Dream Car

Actueel

Aangesloten bij:

bovag-aangesloten-zijbalk

 

logo liggend hetautoservicenetwerk

find us on facebook

trekhaakcentrum


autobedrijf stegeman

Holterweg 128, 7434 PB, Lettele
Tel: 0570-541262

info@autobedrijfstegeman.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook  icon-googleplus  icon-linkedin

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt